Verzekeringen zijn niet saai! 

Over Juffrouw Polis


Juffrouw Polis is een idee van Ilse Bosland.


Na jarenlange ervaring bij Nederlands grootste banken is Ilse in 2018 gaan werken als verzekeringsadviseur voor particulieren en bedrijven bij het intermediairskantoor van haar vader.


Het idee om video’s, vlogs en online content te gaan maken is ontstaan vanuit gestelde vragen van relaties. De polisvoorwaarden worden slecht gelezen en zijn vaak te ingewikkeld, waardoor men de inhoud niet begrijpt. Dit zorgt vaak voor weerstand. Dat moet dus anders!


Daarnaast viel het Ilse op dat er weinig jonge mensen kiezen voor een rol in de assurantiebranche, zonde! Want het is echt heel interessant. Maar het grijze en stoffige imago dat de branche heeft, maakt het niet aantrekkelijk om er je vak van te maken. 


Deze punten samen maakte dat Ilse de naam Juffrouw Polis bedacht en als informatiebron voor verzekeringen haar eigen kanalen heeft ontwikkeld op social media.


Naast video’s op Youtube, is er ook Facebook, Instagram en LinkedIn waar zij regelmatig content deelt. Neem de rubriek ‘een lesje van Juffrouw Polis’, daarin leert ze je de belangrijkste aspecten van een bepaalde verzekering. Of PolisPraat, waarin ze vragen van klanten of consumenten behandeld. ‘Op pad met Juffrouw Polis’ is er ook nog één waarbij ze je meeneemt in de wereld van de verzekeringsadviseur. 

Naast dat Juffrouw Polis aangeeft hoe het echt zit met verzekeringen is er nu ook de mogelijkheid om verzekeringspakketten af te sluiten, namelijk het Fijn Thuispakket en het Vrolijk ZakendoenpakketE-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn