Verzekeringen zijn niet saai! 

24 juni 2022

Juffrouw Polis heeft de startersprijs gewonnen van de VVP Advies Award 2022


Ilse Bosland neemt de award in ontvangst uit handen van jurylid Bob Klijn (Söderberg & Partners). De startersprijs is een aanmoediging voor een adviesorganisatie die recent van start is gegaan en zich nu al onderscheidend ontwikkelt. Bob Klijn overhandigde persoonlijk namens de jury de award, de bloemen en het juryrapport. Het juryrapport leest: "Ilse Bosland, oftewel Juffrouw Polis, is een nieuw en verfrissend gezicht in verzekeringsland! Zij communiceert op een toegankelijke manier via social media, waarmee ze laat zien dat verzekeren leuk is en probeert om de branche wat meer kleur te geven. Ze heeft er zelfs een nieuw woord voor bedacht: Ilse is een insurancer

Daarnaast staat Ilse bekend als een kundige dame, met kennis van zaken. Tijdens een adviesgesprek weet zij op een andere manier de aandacht te pakken, van zowel vrouwelijke als mannelijke klanten. Hierdoor komt ze tot het beste advies. Kortom, een zeer welkome aanvulling en volgens de jury de terechte winnaar in de categorie Starters."

Voor meer informatie, ga naar www.adviesawards.nl


29 april 2022

VVP Nominatie Juffrouw Polis

Juffrouw Genomineerd voor prestigieuze VVP Advies Award! 

'Door prominente vakgenoten en een uit deskundigen bestaande jury is Juffrouw Polis gekozen als 1 van de 3 meest klantgerichte en professionele onafhankelijke financieel advieskantoren in de categorie Starters.
Deze prijs is een erkenning voor het leveren van excellent financieel advies.


Kantoren kunnen zich niet zelf opgeven voor deze prijs, maar moeten door vakgenoten genomineerd worden. Alleen onafhankelijke advieskantoren die boven het gemiddelde uitstijgen, opvallen met hun advieskracht en hun klanten echt meerwaarde bieden kunnen geselecteerd worden.


Juffrouw Polis is bij vakgenoten en jury opgevallen doordat zij hun klanten echt kennen, snel optreden bij calamiteiten, klanten behoeden voor (financiële) misstappen en helpen hun zakelijke en persoonlijke (financiële) dromen waar te maken.
Nu Juffrouw Polis gekozen is tot de top drie in de categorie Starters en daarmee tot de top 18 in Nederland behoort, start de volgende selectieronde om categoriewinnaar te worden. En bij winst mee te dingen naar de landelijke titel en winnaar te worden van de fel begeerde Advies Award 2022.


In de komende maanden vindt een aantal pittige selectieronden plaats. Juffrouw Polis gaat die uitdaging aan en gaat voor de halve finale van de Advies Award 2022 in september en hopelijk later ook voor de landelijke titel.'


Enorm trots en blij ben ik met deze nominatie! Mijn dank gaat uit naar de jury, de spotters en naar Willem Vreeswijk (hoofdredacteur van VVP hét platform voor financieel adviseurs )


24 maart 2022

Mieke Verhoef is zingever. Zij positioneert financiële verschilmakers door zinnen te geven aan hun zin en zichtbaarheid. En daar maakte zij een magazine over. Zij interviewde diverse verschilmakers uit de verzekeringsbranche en bundelde dit tot een mooi exemplaar. Juffrouw Polis is één van die verschilmakers! 

Lees hier hoe Ilse met haar Juffrouw Polis en vele anderen het verschil maakte in de verzekeringsbranche. 8 maart 2022

Juffrouw Polis is 1 plek gestegen in de AM 100 Topvrouwen 2022! Op 8 maart werd deze lijst bekend gemaakt. Ilse is heel erg trots en blij dat ze in de lijst staat: 'Een eer om genoemd te worden, want dat betekent dat het gezien wordt. Daardoor kan ik nog meer mensen helpen met een goed verzekeringsadvies.' 

Bekijk de Top 100 hier!


Juffrouw Polis stijgt naar 99
Vorig jaar zijn verschillende vrouwen in de topvrouwenlijst beland die in de jaren ervoor niet in aanmerking kwamen. Ilse Bosland was in 2021 weliswaar de hekkensluiter in de lijst op positie 100, maar is door haar vele activiteiten op sociale media iemand die misschien wel zichtbaarder is dan de meeste anderen die hoger in de lijst staan. De verzekeringsadviseur uit Dronten heeft haar eigen label Juffrouw Polis, waarmee zij de assurantiebranche op een kleurrijke en vrolijke manier onder de aandacht brengt. Het levert haar dit keer de 99e plek op.


24 februari 2022

Onlangs werd ik geïnterviewd door Willem Vreeswijk van VVP hét platform voor financieel adviseurs over Juffrouw Polis.
Hoe dit idee is ontstaan, een vorm kreeg en uiteindelijk een succes bleek te zijn lees je in bijgevoegd artikel. Maar daarnaast deel ik ook mijn visie op de toekomst van de adviseur en het belang van de intermediair.


4 mei 2021

Deze week staat Juffrouw Polis in weekblad Vriendin. Op de Inspiratiepagina vertelt zij welke 5 verzekeringen je echt zou willen hebben en die je uiteindelijk voordeel opleveren mocht je er echt een keer aanspraak op maken. 

Lees hier het artikel!


3 mei 2021


Juffrouw Polis is genomineerd voor de VVP Advies Award 2021! Zij is één van de drie genomineerden in de provincie Flevoland. 

De jury van de VVP Advies Award 2021 heeft de namen bekend gemaakt van de 36 meest klantgerichte advieskantoren van Nederland. Met ondersteuning van maar liefst zeventien spotters (vakexperts die zich in de haarvaten van de financiële adviesmarkt bevinden) is de jury tot een top  gekomen van de meest klantgerichte advieskantoren van het afgelopen jaar.


4 maart 2021

De AM 100 Topvrouwen 2021 is bekend gemaakt en Juffrouw Polis is binnengekomen op nummer 100! Tussen al deze vrouwen met topfuncties bij verzekeraars, leidinggevend aan heel wat fte en verantwoordelijk voor miljoenen zoniet miljarden omzet binnen die organisaties, staat Ilse met haar label Juffrouw Polis. 

Met Juffrouw Polis wil Ilse laten zien dat verzekeringen juist leuk zijn en dat draagt zij op geheel eigen wijze uit naar de buitenwereld met video's en content op social media. Ze wil eerlijk vertellen hoe het zit, voegt daar een beetje humor en vooral veel kleur aan toe. Weg met die saaiheid! Dat adviseert een stuk fijner. 

Wat een eer om op deze lijst te staan! 

Lees het artikel op AM WebE-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn