Verzekeringen zijn niet saai!
 
 

21 mei 2021

STEM op Juffrouw Polis!

Juffrouw Polis is genomineerd als één van de drie meest klantgerichte advieskantoren van Flevoland. Wat ben ik trots en blij!


Wat zou het gaaf zijn om deze titel in Flevoland te krijgen en daarna wellicht door te gaan naar de landelijke finale. 


Breng daarohier je stem uit en vergeet niet om je stem te bevestigen in de mail!


Mijn dank is groot! 


4 mei 2021

Deze week staat Juffrouw Polis in weekblad Vriendin. Op de Inspiratiepagina vertelt zij welke 5 verzekeringen je echt zou willen hebben en die je uiteindelijk voordeel opleveren mocht je er echt een keer aanspraak op maken. 

Lees hier het artikel!

Juffrouw Polis met haar exemplaar
Juffrouw Polis met haar exemplaar
Juffrouw Polis in Vriendin
Juffrouw Polis in Vriendin
Juffrouw Polis in Vriendin
Juffrouw Polis in Vriendin


3 mei 2021

Juffrouw Polis is genomineerd voor de VVP Advies Award 2021! Zij is één van de drie genomineerden in de provincie Flevoland. 

De jury van de VVP Advies Award 2021 heeft de namen bekend gemaakt van de 36 meest klantgerichte advieskantoren van Nederland. Met ondersteuning van maar liefst zeventien spotters (vakexperts die zich in de haarvaten van de financiële adviesmarkt bevinden) is de jury tot een top  gekomen van de meest klantgerichte advieskantoren van het afgelopen jaar.

Lees het hele artikel hier!


1 april 2021

Actie!

Sluit in de periode van 1 april t/m 30 juni 2021 je verzekeringen af via Juffrouw Polis en ontvang een cadeaubon van EUR 50,-!* 

Ga direct naar de actiepagina door te klikken op de button.

4 maart 2021

De AM 100 Topvrouwen 2021 is bekend gemaakt en Juffrouw Polis is binnengekomen op nummer 100! Tussen al deze vrouwen met topfuncties bij verzekeraars, leidinggevend aan heel wat fte en verantwoordelijk voor miljoenen zoniet miljarden omzet binnen die organisaties, staat Ilse met haar label Juffrouw Polis. 

Met Juffrouw Polis wil Ilse laten zien dat verzekeringen juist leuk zijn en dat draagt zij op geheel eigen wijze uit naar de buitenwereld met video's en content op social media. Ze wil eerlijk vertellen hoe het zit, voegt daar een beetje humor en vooral veel kleur aan toe. Weg met die saaiheid! Dat adviseert een stuk fijner. 

Wat een eer om op deze lijst te staan! 

Lees het artikel op AM Web

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn